Mandle Natural lúpané 500 g

Mandle sú zdrojom mangánu, horčíka, vápnika, selénu, železa a draslíka. Cítite to, ako sú nabité dôležitými minerálmi pre kvalitu kože, vlasov, nechtov, kostí, zubnej skloviny, ale aj pre srdce a cievy.

Description

Mandľové mlieko sa vyrába z mandlí a vody. Ak sa chcete do toho pustiť samy, potrebujete mandle natural, nesolené, podľa vašich preferencií môžete voliť mandle lúpané alebo nelúpané. Mandľové mlieko z mandlí so šupkou bude mať svoju špecifickú chuť. Mandle v šupke totiž nezoxidujú tak rýchlo ako lúpané mandle. Nelúané mandle môžete ľahko olúpať, ak ich deň dopredu namočíte do vody. Šupka sa na ďalší deň ľahko oddelí, aj bez toho, aby ste ich sparili horúcou vodou.

Mandle sú zdrojom mangánu, horčíka, vápnika, selénu, železa a draslíka. Cítite to, ako sú nabité dôležitými minerálmi pre kvalitu kože, vlasov, nechtov, kostí, zubnej skloviny, ale aj pre srdce a cievy. Okrem toho mandle obsahujú antioxidanty, vlákninu a bielkoviny. Mandle patria medzi super potraviny, obsahujú aj vitamín E.

GRIZLY Mandle Natural lúpané 500 g

GRIZLY Mandle Natural lúpané 500 g

Administratívne zaradenie: Suché škrupinové plody
Zloženie: Jadrá mandlí l0oupaná 100%
Výrobok môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov, oxidu siričitého alebo sezamu
Krajina pôvodu: USA, Španielsko
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)

Mandle predstavujú súčasť ľudskej stravy už od nepamäti, pre svoj obsah bielkovín, vlákniny a minerálov. Vďaka lahodnej sladkastej chuti sa stali jedinečnou potravinou so širokým uplatnením. V mandliach nájdeme predovšetkým zdraviu prospešné mononenasýtené a polynenasýtené mastné kyseliny. Medzi potravinami rastlinného pôvodu patria mandle k najbohatším na bielkoviny! Mandle sa dajú využiť na nespočetné množstvo spôsobov. Zvyčajne ich všetci radi maškrtia len tak samotné alebo v kombinácii s ďalšími orechmi a sušeným alebo čerstvým ovocím. Majú ale obrovské využitie v teplej i studenej kuchyni. Často sa používajú pri pečení koláčov a obzvlášť dobre chutia v záviny. Tiež ich môžeme pridať do smoothie, urobiť si z nich domáci orechové maslo alebo je prihodiť na panvicu k mäsu.
Ak je Vám zdravý životný štýl blízky, tak určite viete, že mandličky to istia! Tieto sú bez šupky a sú famózne.